Koningin Julianaweg 154
2691GH
'S-GRAVENZANDE
tel. 0174-413630

Dinsdagavond speelde FC ’s-Gravenzande een oefenwedstrijd tegen Excelsior Maassluis O21. De weinige toeschouwers die er waren zagen een leuke wedstrijd met soms aantrekkelijk en aanvallend voetbal. In de aanvangsfase golfde het spel op en neer, zonder dat er sprake was van echt uitgespeelde kansen. Op een inzet van Excelsior Maassluis was het Patrick Fonseca die de bal weg werkte, en na een kwartier spelen schoot Sander Koeleman over. Nadat doelman Jurrian Jouvenaar een inzet prima stopte viel in de 25e minuut de eerste treffer. Na een verkeerde terugspeelbal was het Yuri Westhoff die attent reageerde en de bal binnen schoot: 1-0. Na ruim een haf uur spelen was Patrick Triep nog gevaarlijk, maar de bal ging voorlangs. Na een goed uitgespeelde aanval van Excelsior Maassluis kwam de stand in de 34e minuut weer gelijk toen een van de aanvallers de bal makkelijk binnen kon tikken: 1-1. Het laatste kwartier van de eerste helft was Excelsior Maassluis de bovenliggende partij, maar mede door goed ingrijpen van doelman Jurrian Jouvenaar werd met de gelijke stand de rust bereikt.

Met enkele wissels in de tweede helft was het in de 53e minuut Frank Broos die zich goed vrij speelde en op de rand van de zestien meterlijn de 2-1 stand op het scorebord bracht. Ook Ardi Luijendijk kwam nog in een prima schietpositie, maar kwam niet tot een goed schot. Dat was wel het geval in de 62e minuut toen Patrick Triep, ook vanaf de rand 16, de bal in het doel schoot: 3-1. Hierna probeerde Excelsior Maassluis wat terug te doen, kreeg ook enkele prima kansen om te scoren, maar stuitte telkens op doelman Daniël Kumic die een prima tweede helft keepte. In de slotfase was het Frank Broos die nog een keer op de paal schoot en hij kreeg op aangeven van Patrick Triep nog een goede scoringskans, maar verzuimde het af te maken.

In de stand kwam geen verandering meer in een leuke en sportieve wedstrijd onder leiding van scheidsrechter Janssens, geassisteerd door de grensrechters de Lange en Jansen.

Spelersgroep FC ’s-Gravenzande: Jurrian Jouvenaar, Dennis van Rijn, Ardi Luijendijk, Pascal Broch, Patrick Fonseca, Patrick Triep, Sander Koeleman, Yuri Westhoff, Bram Sommeling, Rick Boers, Frank Broos, Stefan Bruijn, Daan van Unen, Shajidan Sinnadurai, Yordi Klepke, Daniël Kumic