Koningin Julianaweg 154
2691GH
'S-GRAVENZANDE
tel. 0174-413630

Na een aantal natte dagen was het de vraag of er gevoetbald kon worden. Was het veld te nat? Stonden er plassen in de middencirkel? Moest de keeper in een modderpoel staan? Krijgt mijn vader natte sokken? Nee hoor, het veld lag er goed bij en de temperatuur was precies goed voor een pot voetbal.

Deze keer kwam Westlandia op bezoek. Een tegenstander die we zeer goed kennen. Dat moet dus wel een spannende wedstrijd worden. En dat werd het ook. Of heb ik nu te veel verklapt?

Al bij de aftrap was duidelijk dat de teams aan elkaar gewaagd zijn. Mooi in de eerste minuten was het samenspel van 's-Gravenzande waarbij de bal van voet tot voet ging en iedereen vanuit zijn plek speelde. De eerste kansen waren voor Westlandia, waar Finn, Guus en Danic ook veel de bal van de tegenstander wisten af te pakken.

Na een dribbel over rechts kwam Westlandia met een schuiver in de hoek op 0-1. Direct was het Thygo die er met een mooie actie 1-1 van maakte. Daarna waren er voor 's-Gravenzande een aantal goede kansen. Bram en Casper hadden de pech dat de keeper in de weg stond of dat de bal net naast geschoten werd.

Toen was het tijd voor limonade. Die smaakte Westlandia beter, want zij begonnen sterk aan de tweede helft. Al snel maakten ze twee doelpunten, 1-3. 's-Gravenzande ging toen nog beter zijn best doen en kwam via Thygo op 2-3. Daarna waren er nog wat mooie kansen, maar werden schoten van Danic en Maks geblokkeerd.

Eindstand 2-3 voor Westlandia. We hebben veel goede dingen gezien waar hard op getraind is.