Duik nemen in het geldpakhuis - FC 's-Gravenzande - waar plezier en prestatie samengaan

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Duik nemen in het geldpakhuis

FC 's-Gravenzande JO9-6

1 - 19

Sportclub Monster JO9-2

Competitie

4e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 15

Datum

3 september 2022 8:30

Scheidsrechter

R. Brockhoff

Accommodatie

Juliana Sportpark
Koningin Julianaweg 154
2691GH
'S-GRAVENZANDE
tel. 0174-413630

Nou goed, ik heb natuurlijk veel geld betaald om deze geweldige selectie die we nu hebben bij elkaar te kopen.  Noem Wassim, Thygo, Danic, Finn, Maks, Mats, George, Bram, Casper en Guus en iedere voetballiefhebber weet dat ik hiermee veel geld ga verdi.... Ik bedoel veel successen ga halen.


Mevrouw Baktaart heeft er nog een speciale taart voor gebakken nadat de oefenwedstrijd vorige week met 7-6 werd gewonnen tegen JO8-3. Dat waren ook geweldige talenten, dus met veel vertrouwen gingen we de eerste competitiewedstrijd in tegen SC Monster. Via mijn eiphone zocht ik op Duckypedia naar wat beelden van de tegenstander. De tactiek was helder: voorkom een tegendoelpunt.

Dat lukte deze wedstrijd niet helemaal, maar gelukkig wisten we wel een doelpunt te maken via Thygo. Misschien wel een tweede doelpunt, maar de DAR (Duck Assistant Referee) zat waarschijnlijk met zijn snavel in de veren en gaf geen signaal naar de scheids.

Dat er een krachtsverschil was kan gebeuren. We hebben toch goede dingen gezien zoals dat we blijven meelopen wanneer de tegenstander in de dribbel naar ons doel loopt.

Veel dingen zijn nog nieuw en moeten we nog leren, zoals het spelen vanuit positie en deze ook behouden. Maar zoals eerder vermeld gaan we daar op de training aan werken. Dat is allemaal voorwerk voor de inkomsten die.... Ik bedoel de overwinningen die we dit seizoen nog gaan pakken.

Omdat het buiten warm is ga ik nu een duik nemen in mijn geldpakhuis. Daar worden overigens wel eens vragen over gesteld.

Zo vraagt men wel eens waarom ik aan mijn bureau geen broek aan heb, maar waarom ik een wetsuit aantrek wanneer ik ga zwemmen. Dat is toch logisch? Je gaat toch niet in je blootje zwemmen?


Dagobert Duck


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!