tel. 0174-292779

Afgelopen zaterdag mochten de kanjers weer de wei in. Deze keer tegen VELO. Welke sport het zou worden was niet duidelijk. Badminton? Volleybal? Handbal? Een concert van Golden Earring? Gelukkig hadden ze voor voetbal gekozen.

Ben had nog de trucendoos opengetrokken en ondanks dat hij het een week had laten regenen ging het gelukkig wel door.

's-Gravenzande ging goed van start. Via Maks, Casper en Bram was het duidelijk dat VELO vandaag geen cadeautjes zou krijgen en waren we zeer gevaarlijk.

In het tweede kwart was het Thygo die na een solo de score opende, 0-1. Daarna kwam Guus door op rechts en doordat hij goed bleef kijken speelde hij Thygo met een mooie steekbal vrij voor de keeper, 0-2. Vervolgens was het Danic die van achteruit op kwam en de bal in de rechter bovenhoek knalde 0-3.

Niet veel later was het opnieuw Danic die opstoomde. Hoewel zijn schot meerdere benen van de tegenstander raakte ging de bal toch het doel in 0-4. Toen was het de beurt aan VELO. Met twee doelpunten maakten ze de wedstrijd weer wat spannender. Vooral de tweede verdient groot applaus, want deze was van grote afstand geschoten. 2-4.

Al snel kwam Finn met een antwoord, hij maakte er 2-5 van, na goed voorbereidend werk van Bram. Voor Danic was de koek toen nog niet op en opnieuw na een actie op rechts schoot hij de bal onder de lat het doel in, 2-6. VELO maakte nog een doelpunt, maar Finn stelde de eindstand op 3-7.

Een zeer goede wedstrijd waarin er als team werd gespeeld en de gaten in de verdediging goed werden dichtgelopen.

Op een bepaald moment was de bal onzichtbaar door een technisch defect. Dat leverde verbaasde blikken op.

- Wassim is al langer op dreef en gaf de tegenstanders ook vandaag geen kans in de verdediging.
- Bram had een mooie assist door de bal in de loop mee te geven.
- Finn laat zich niet door de tegenstander afbluffen en werkt altijd keihard.
- Casper had een aantal mooie dribbels waarbij hij meerdere tegenstanders in de aap logeerde.
- Guus bewijst dat hij een aanspeelpunt is en gaf een mooie assist door goed te blijven kijken.
- Thygo was bij de indribbel vanaf de corner steeds gevaarlijk.
- Maks gooide alles in de strijd om de bal van de tegenstander af te pakken.