Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoring & Exposure

Plezier en Prestatie, dat is waar FC ’s-Gravenzande voor staat! Als Commissie Commerciële Zaken zouden we hier graag de P van Partnership aan toe willen voegen. Om effectieve sponsoring na te streven kan FC ’s-Gravenzande u als partner faciliteiten bieden om uw netwerk- en maatschappelijke doelstellingen te bereiken. De voetbalsport is met uitstek een schitterend medium om mensen met elkaar te binden.

De accommodatie zorgt ervoor dat FC ’s-Gravenzande toernooien en evenementen kan organiseren met een regionale uitstraling. Deze uitstraling trekt een netwerk van bedrijven, die zich willen verbinden aan FC ’s-Gravenzande, waardoor de multisponsoromgeving u als bedrijf veel kan bieden. De mogelijkheden worden gekoppeld aan de sponsorproducten en -diensten, die FC ’s-Gravenzande kan bieden om op die wijze de doelstellingen van haar partner te behalen.

Deze saamhorigheid krijgt extra invulling door de professionele jeugdopleiding, waaruit jaarlijks een aantal talenten naar de seniorenselectie doorstromen uit eigen kweek. Hierdoor is het eerste elftal, dat uitkomt op hoog niveau in het zaterdagvoetbal, herkenbaar met een Westlandse mentaliteit en zorgt de sfeer op de vereniging voor veel plezier!

Om het sponsoreffect te verbeteren biedt FC ’s-Gravenzande een netwerk aan haar partners. FC ’s-Gravenzande heeft hiervoor samen met de Business Club ’s-Gravenzande de mogelijkheid gecreëerd in het business home. De Business Club ‘s-Gravenzande bestaat uit bedrijven, die in verschillende branches actief zijn. Hierdoor kunnen zakelijke doelstellingen op een informele manier worden nagestreefd.

Naast bovenstaande sponsormogelijkheden biedt FC ’s-Gravenzande nog een aantal mogelijkheden om de exposure van uw bedrijf te vergroten. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan reclameboarding, het gebruik van de website van FC ’s-Gravenzande of het TV Circuit dat op flat screens draait in het clubgebouw van de vereniging.

Mocht u interesse hebben in de sponsormogelijkheden, die FC ’s-Gravenzande te bieden heeft, dan kunt u contact opnemen met één van de leden van de commissie commerciële zaken óf een mail sturen naar sponsorzaken@fcsgravenzande.nl .

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!