Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Toernooien FC 's-Gravenzande

BOAL International U14 Tournament
FC 's-Gravenzande organiseert in samenwerking met JOER International het BOAL international U14 Tournament. FC 's-Gravenzande JO15 zal op dit toernooi spelen tegen nationale en internationale BVO teams onder 14 jaar.
Toernooi website: http://www.boalU14tournament.nl
Alfa Accountants en Adviseurs Kerstmixtoernooi
In de kerstvakantie wordt het Alfa Accountants en Adviseurs Kerst Mix Toernooi gespeeld. Alle jeugdspelers nemen aan dit toernooi deel. Per afdeling worden blokken geformeerd. Deze spelers worden verdeeld in Mix teams van ca. 7 spelers per team en krijgen namen als Vuurpijlen, Kerstmannen, Rendieren enz.. De huidige leiders per team zullen voorzien worden van de gewenste informatie wat betreft aanmelden spelers/begeleiders. Het toernooi wordt vier dagen lang gespeeld in sporthal de Wielepet in Monster. De afdelingen worden over de vier dagen verdeeld.
 

SAM- Hortimat meidentoernooi

Na het succes van 2018 zijn we ook dit jaar gestart met het organiseren van een Meidentoernooi voor teams uit de regio. Dit toernooi vindt plaats op zaterdag 1 juni 2019. 

SAM advies BV en Hortimat BV zijn de trotse sponsors van dit Meidentoernooi. Meer informatie volgt z.s.m.

 

SAM-advies BV is een gecertificeerd asbestinventarisatie- en adviesbureau voor alle voorkomende asbestonderzoeken, advies en projectmanagement met betrekking tot sloop, asbest en milieuzaken.
Hortimat is specialist op het gebied van gebruikte tuinbouwmaterialen en –machines.

Klik op de logo's om meer over deze toernooisponsors te weten te komen.

Klik hier voor het programma.

Heyl BV, WK JO11 Teams
FC 's-Gravenzande staat ook garant voor de organisatie van het Westlands JO11-kampioenschap. Vanaf 10.00u strijden 16 Westlandse verenigingen op het Juliana sportpark in 's-Gravenzande om de officiële Westlandse titel.

Volg het toernooi via: https://www.tournify.nl/live/wk11

Heyl BV JO13 toernooi
Behalve het "Westlands Kampioenschap JO11"wordt er op 2e Paasdag vanaf 13.00u ook een toernooi gehouden voor JO13 elftallen. Een toernooi met 2 poules van 5 teams.


volg het toernooi via: 
https://www.tournify.nl/live/heylHet wordt dus druk op ons sportpark. Want vaders, moeders, opa's en oma's willen toch ook de jonge spelers zien strijden om de beker?
Ernst & Young BVO toernooi (JO11)
De afgelopen jaren is op het Juliana Sportpark te ’s-Gravenzande met succes het Ernst & Young BVO toernooi voor JO11-pupillenteams georganiseerd. Een traditie die ook dit seizoen wordt voortgezet. Dit jaar spelen we wedorom met 9 tallen verschillende poules.
Van der Windt / Olsthoorn Bedrijventoernooi

Het Westlands Oude Glorie Toernooi is de reünie van het Westlandse voetbal.

Iedere Westlandse vereniging van nu en voorheen zijn welkom op dit toernooi. Het toernooi heeft als doelstelling om de herinnering aan vroeger gestalte te blijven geven en de geschiedenis van het Westlands voetbal in ere te houden.

Door allerlei fusies zijn diverse verenigingen op te houden te bestaan. Maar met dit toernooi worden alle verenigingen van nu en vroeger weer verenigd.

Verengingen van nu alsmede die door fusies nu niet meer bestaan, zijn uitgenodigd om aan dit toernooi met hun team van weleer te deelnemen

Iedere vereniging zal worden gevraagd om te komen spelen in het oorspronkelijke tenue van de vereniging. 

Sonneveld Voogd WK mini's

Op 22 juni wordt op het Juliana Sportpark te 's-Gravenzande het Sonneveld Voogd WK mini's georganiseerd. Een toernooi waaraan de grootste talenten uit het Westland in de leeftijd van 4, 5 en 6 jaar deelnemen.
Om 09:45 start het toernooi met een vlaggenparade en gezamenlijke warming-up op de muziek van DJ Henkie. Alle kinderen spelen korte wedstrijdjes 4 tegen 4. Standen worden niet bijgehouden, want het draait alleen maar om PLEZIER! Verder is er van alles te doen, zoals een voetbal parcours, springkussen, gatenschieten en voor ieder wat lekkers en een mooie prijs!!
Iedereen is natuurlijk welkom om de aanstormende talenten van het Westland te komen bewonderen!

Recreatief Florensis JO11 toernooi
Recreatief Florensis JO13 toernooi
Royal Brinkman Toernooi
Op 2e Pinksterdag, 10 juni 2019, vindt het Royal Brinkman toernooi van FC 's-Gravenzande plaats. Aan dit toernooi doen mee: alle deelnemende teams met hun J019-1/JO17-1/J015-1/JO11-1. Met dit deelnemersveld kunnen we nu al stellen wat wij een mooi en kwalitatief sterk deelnemers veld bij elkaar hebben gekregen. Het gaat een mooie voetbalzaterdag op 10 juni worden!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!