Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

G-Voetbal

In het seizoen 2015-2016 hebben we G voetbal geïntroduceerd binnen onze vereniging. De club is van mening dat iedereen kan voetballen en daartoe ook de ruimte moet krijgen.

Inmiddels doen we met 2 senioren teams mee aan de competitie. Er word bij het G voetbal niet echt naar leeftijd gekeken maar meer of de spelers het mentaal en fysiek aankunnen. Hierdoor is onze jongste speler van het senioren team 15 jaar en de oudste 53 jaar.

Naast de senioren teams hebben we ook een groep met jeugd spelers en speelsters. Dit zijn er helaas nog te weinig om met de competitie mee te doen. En er zijn aan aantal senioren spelers die niet mee doen aan de competitie wedstrijden, deze groep traint alleen op woensdag. Deelname aan de competitie is dus niet verplicht. 

Op de woensdagavond trainen wij met de gehele G-afdeling van 18:15 tot 19:30 uur.

Trainersstaf
G-voetbal is een intensieve sport, waar ambitieuze, sociaal vaardige begeleiders voor nodig zijn. Onder leiding van Hans Looyestein, Teun Berkel, Roland Haaring en Niels van Elswijk hebben we een goede groep trainers die klaar staan op iedere woensdag om er een fantastische beleving van te maken. Wilt u dit team komen versterken neem dan contact op met onderstaand contact persoon.

G-team
Ben jij niet in staat om in een regulier team voetbal te spelen, maar is voetbal jouw grote passie of wil je lekker bewegen? Kom ons team versterken en sport op maat. Ons team bestaat uit spelers met verschillende beperkingen en leeftijden, en beleeft elke woensdag heel veel plezier aan het voetballen.

Vervoer
Heb je zin om bij ons te komen voetballen maar heb je geen vervoer? Wie weet hebben wij de oplossing voor je. We hebben een aantal fantastische vrijwilligers die met de spelersbus en met hun personen auto rijden. Dus wil je komen voetballen maar heb je geen vervoer geef het dan door aan onderstaand contact persoon. Dan kunnen we samen kijken of je opgehaald kan worden voor de training. En we brengen je uiteraard ook weer thuis.

Fonds Gehandicaptensport

Namens Fonds Gehandicaptensport doen wij elk jaar mee met de nationale collecte week. We gaan dan met de collecte bus langs de deuren om zo veel mogelijk geld op te halen. We hebben nu ook een digitale collectebus, en deze blijft het hele jaar actief. U kunt via onderstaande QR-code geld doneren. Het mooie van deze actie is dat de helft van al het opgehaalde geld voor het G-voetbal van FC 's-Gravenzande is. Met een donatie helpt U dus twee goede doelen. Voor het collecteren langs de deur kunnen we elk jaar veel hulp gebruiken. Wilt U collecteren neem dan contact op met onderstaand contact persoon.

Keurmerk en certificaat
Sinds 2016 reiken de beweegcoaches in het Westland het keurmerk (on)beperkt sporten uit aan sportverenigingen die sport- en beweegaanbod hebben voor mensen met een beperking. Een keurmerk om te laten zien dat je als sportaanbieder open staat en sportaanbod hebt voor mensen met een beperking. Op deze manier worden letterlijk en figuurlijk drempels verlaagd en laten we zien dat iedereen kan sporten (met of zonder beperking).

FC 's-Gravenzande is in het bezit van het Keurmerk (on)beperkt sporten.

We hebben ook deelgenomen aan de Sport Kanjers cursus en zijn in bezit van een certificaat hiervan. Trainers leren met kinderen omgaan die tijdens de training moeite hebben zich aan de gedragsregels te houden, ongewenst gedrag laten zien.

Aanmelden
Screenshot_2021-03-15_at_17.55.54.pngAanmelden voor het G-voetbal kan via Niels van Elswijk. Neem contact met hem op voor meer informatie.
Niels van Elswijk, coördinator G-voetbal, 06-43905920, email: G-voetbalfcg@hotmail.com

          

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!