Business2Gether - FC 's-Gravenzande - waar plezier en prestatie samengaan

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Business2Gether

Stichting BUSINESS 2GETHER is een stichting voor (oud) ondernemers en managers die vanuit betrokkenheid bij FC ’s-Gravenzande hoogwaardige ‘business to business’ activiteiten ontplooit en daarmee FC ’s-Gravenzande financieel en commercieel ondersteunt.

Leden van deze Stichting dragen FC ’s-Gravenzande een warm hart toe en willen op informele wijze kennis uit eigen bedrijf en branche delen met andere leden/gelijkgestemden.

De Stichting heeft de volgende doelen:

  • Voor de leden ‘business to business’ activiteiten organiseren die een toegevoegde waarde hebben op zakelijk en persoonlijk gebied;
  • Om FC ’s-Gravenzande financieel te ondersteunen bij het realiseren van belangrijke doelstellingen m.b.t. de recreatieve jeugd/senioren, jeugdopleiding, verbetering van de accommodatie etc. en bij aanvraag voor speciale projecten.

Baten van de Stichting zijn de contributie en mogelijke opbrengsten van ‘business to business’ activiteiten. Lasten van de Stichting zijn de kosten van de te organiseren activiteiten en de financiële ondersteuning van FC ‘s-Gravenzande door middel van een jaarlijkse en eventuele incidentele financiële bijdragen.

De Stichting organiseert jaarlijks maximaal 2 hoogwaardige activiteiten voor de leden waarbij de nadruk ligt op netwerken, kennis delen van en over elkaars business en het doen van bedrijfsbezoeken (‘kijkje in elkaars keuken’).

Ook zal de Stichting een aantal bijeenkomsten organiseren waarbij de nadruk zal liggen op uitleg van zaken door iemand uit het bedrijfsleven.

Dit alles in een informele, ontspannen sfeer en vanuit een betrokkenheid bij FC ’s-Gravenzande.

De leden kunnen op zaterdagmiddag gebruik maken van de faciliteiten van de ‘Business Club ’s-Gravenzande (Business home, hapje/drankje) aangezien zij hier automatisch ook lid van zijn.

Om lid te worden of voor aanvullende informatie kunt u terecht bij het bestuur van de stichting BUSINESS 2GETHER.

Het bestuur van de stichting BUSINESS 2GETHER bestaat uit René Beukers (voorzitter), Arie Koppert en Martin Noordam, ondersteund door een penningmeester en secretaresse.


Aanmelden kan door middel van het inschrijfformulier in de bijlage bij dit artikel.

Voor meer informatie kunt u terecht bij:
Arie Koppert ( Koppert Machines & Zonen B.V.) tel. 06 53 339 528 
E-mail: info@koppertmachines.nl

Martin Noordam ( Noordam Plants ) tel. 06 22 692 581 
E-Mail: M.Noordam@noordam.nl

Of via de commissie commerciële zaken van FC ’s-Gravenzande, welke te bereiken is op: sponsorzaken@fcsgravenzande.nl .

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!