Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Lid worden

Nieuwe leden zijn bij FC ’s-Gravenzande altijd van harte welkom!

Heb je vragen of wil je een keer één of meerdere proeftrainingen doen, neem dan gerust contact met ons op:

  • Ouders/verzorgers van kinderen met geboortejaar 2017, 2016, 2015 kunnen contact opnemen met Ursula Benecke via 06-28240192 of hoofdleidingjo6jo7@gmail.com 
  • Ouders/verzorgers van kinderen vanaf geboortejaar 2014 en ouder kunnen contact opnemen met Roeland Grootscholten via 06-14855364 of fchoofdleiding@gmail.com 
  • Senioren kunnen contact opnemen met Koos Klop via 06-83101151 of k.klop@fcsgravenzande.nl  

Uiteraard kan je ook direct lid worden van onze vereniging.
Aanmelden kan via het registratieformulier van Sportbundels

 

banner_lidworden_1300x400.jpg

 

Procedure aanmelding nieuwe jeugdleden
De aanmelding wordt in eerste instantie verwerkt door de ledenadministrateur. De ledenadministrateur meldt vervolgens de aanmelding van het nieuwe jeugdlid aan de hoofdleid(st)er van de betreffende jeugdafdeling (van O6 t/m O19). Deze neemt contact op met de ouders of verzorgers van het nieuwe jeugdlid en hierna volgt een introductie binnen onze vereniging en ontvangt het nieuwe jeugdlid alle benodigde informatie.

Kinderen die tijdens het speelseizoen lid worden, komen op de wachtlijst als er geen plaats in de huidige teams beschikbaar is. Er wordt pas een nieuw team samengesteld als er genoeg spelers lid zijn geworden. In overleg met de hoofdleiding en training coördinator van de betreffende categorie, kunnen nieuwe leden eventueel wel al meetrainen.

Nieuwe seniorleden
De aanmelding wordt in eerste instantie verwerkt door de ledenadministrateur. De ledenadministrateur meldt vervolgens de aanmelding van het nieuwe senioren-lid aan de secretaris Wedstrijdzaken. Vaak heeft het nieuwe senioren-lid al vrienden of bekenden binnen de vereniging en zal de voorkeur voor een elftal worden aangegeven. In dat geval wordt de aanvoerder van het betreffende team ingelicht en neemt deze de introductie van het nieuwe lid voor zijn rekening. Als het nieuwe senioren-lid geen teamvoorkeur aangeeft, zal in overleg worden bekeken in welke team hij/zij kan worden geplaatst en wordt uiteindelijk ook de aanvoerder van het betreffende team bij de introductie betrokken.

Afmelden als lid
Het afmelden van het lidmaatschap kan rechtstreeks worden gedaan bij de ledenadministratie van onze vereniging via ledenadministratie@fcsgravenzande.nl .
Het opzeggen van het lidmaatschap door een lid dient schriftelijk (per e-mail of brief) te geschieden voor 15 juni bij de ledenadministratie van de vereniging.

Als je voor 15 juni opzegt, kan de ledenadministratie je op tijd uitschrijven bij de KNVB. De technische commissie zal je ook niet meer in een team indelen voor het nieuwe seizoen. Zeg je je lidmaatschap op ná 15 juni dan wordt er een bedrag van € 125,- in rekening gebracht. Als je opzegt nadat de trainingen en of de competitie van het nieuwe seizoen gestart zijn ben je de volledige contributie van het nieuwe seizoen verschuldigd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!