Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FC 's-Gravenzande JO6 (Minies)

JO6 afdeling FC ’s-Gravenzande 2020-2021

Voor de 4- en 5 jarigen heeft FC 's-Gravenzande de JO6-afdeling. De JO6-spelers trainen iedere woensdag onder begeleiding van Fernando Bolleboom + ouders en spelen regelmatig (gemiddeld 1 x in de 2 weken) op zaterdagochtend onderlinge wedstrijdjes op onze 2 mooie ‘soccercourts’ op ons eigen sportpark onder leiding van enthousiaste ouders/spelbegeleiders. De kinderen komen op deze manier in een ongedwongen sfeer voor het eerst in aanraking met voetbal.

Kortom, bij de JO6 mini’s:
- Staat plezier bovenaan!
- Moet niets, maar mag (op voetbalgebied) alles!
- Is pro-actief meedoen het doel!
- Gaat fairplay boven alles!
- Kun je zomaar bezoek krijgen van de nieuwe FC 's-Gravenzande mascotte!!

Trainingen

Iedere woensdag van 14:30 – 15:30 (aanwezig 14.15) door Fernando Bolleboom + ouders

 • Op het informatiescherm bij het wedstrijdsecretariaat wordt het trainingsveld aangegeven. Aanmelden voor een training op woensdag is niet nodig, je kunt gewoon langskomen en meedoen.
 • Graag om 14:15  aanwezig in eigen training-outfit op het veld.
 • Neem ook een bidon met water mee.
 • Omkleden kan normaliter (nu niet ivm Corona Beleid) in een kleedkamer, echter de meeste kinderen komen in training-outfit naar het sportpark. (Let bij koud en nat weer wel op de juiste kleding!)

Onderlinge wedstrijden op zaterdag

 • Gemiddeld 1 keer per 2 weken spelen de JO6 mini’s op zaterdagochtend van 10.00 tot 11.00 uur op onze 2 mooie ‘soccercourts’ onderlinge wedstrijdjes onder begeleiding van enthousiaste ouders/spelbegeleiders.
 • Vooraf wordt er door de leider(s) van de Mini’s Team-app groep geïnventariseerd of er voldoende animo is, minimaal 4
 • Kleding: Shirt, korte broek en kousen zijn aanwezig, voetbalschoenen en scheenbeschermers zijn niet verplicht, maar wel wenselijk. (Let bij koud en nat weer wel op juiste kleding!)

Speeldata

 • Deze vinden jullie in het competitieschema van de JO6-JO7, waar achter de data van de JO7 in een aparte kolom de mini’s vermeld staan. Dit houdt in dat er op die data een ‘ soccercourt’ gereserveerd is, waar de Mini’s (bij genoeg animo) tegen elkaar partijtje kunnen spelen.
 • Wedstrijden beginnen om 10:00
 • Graag om 09:45 aanwezig met bidon met water.
 • Vaak zijn de speeldata van de Mini’s, dezelfde data dat ook de JO7 ook hun wedstrijd thuis spelen.

Contact informatie

Coördinator JO6- en JO7 afdeling: Ursula Benecke

E-mail: hoofdleidingjo6jo7@gmail.com

Hulp nodig!

Wij willen het voor de kinderen zo leuk mogelijk maken en wij hopen dat u dat ook wilt. Vaak kunnen wij wat hulp gebruiken, zoals bij begeleiden van wedstrijdjes, trainingen, klaarzetten van limonadekannen, hulp bij speciale activiteiten zoals het pannenkoekenvoetbal, KerstMixToernooi en het WK Mini's (Westlands Kampioenschap), waarbij alle Westlandse mini's naar ons sportpark komen voor een spetterend eindtoernooi.

Afgelasting
Het kan wel eens voorkomen dat de soccercourts wordten afgekeurd of het zo koud en nat is, dat wij de speelronde niet door laten gaan. Wij zullen deze informatie dan op de site van FC 's-Gravenzande laten zetten en via de team-app doorgeven.

Lid worden?
Ben je nieuw? Je kind kan vrijblijvend 2 keer komen doen op de woensdagtraining! Wij hopen wel - na 2 keer meekijken en meedoen - jullie als nieuwe speler te mogen begroeten!

Kijk op onze site www.fcsgravenzande.nl en klik door op de button "LID WORDEN".

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!