2691GH
'S-GRAVENZANDE
tel. 0174-413630

Dinsdagavond speelde vierde divisionist FC ’s-Gravenzande een oefenwedstrijd op het eigen Juliana Sportpark tegen derde divisionist Quick.

In de zesde minuut kwam Quick op voorsprong toen in een vol strafschopgebied een ’s-Gravenzandse verdediger de bal in eigen doelwerkte. Maar vier minuten laten gebeurde aan de andere kant hetzelfde. Een hoekschop Twan van Meerten kwam vanuit de verdediging weer terug bij hem en kon hij de bal opnieuw voor het doel brengen en was het nu een verdediger van Quick die de bal over de lijn werkte. In de 20e minuut was het Stefan Bruijn die de bal goed voor gaf, maar Twan van Meerten miste net en rolde over de achterlijn. Ook Kilian Berkhout was kort hierna nog kansrijk maar wist het niet af te maken. Voor Quick verzuimde eerst Ricky van Mierlo om zijn ploeg op voorsprong te zetten, en Joshua Emega zag zijn inzet tot hoekschop verwerkt. Na een foutieve pass van FC ’s-Gravenzande was het in de 40e minuut Joshua Emega die sneller was dan zijn tegenstander en van eigen helft zijn lange rush bekroonde door raak te schieten: 1-2.

In de tweede helft heel veel wissels in beide teams. Na een foutieve pass van FC ’s-Gravenzande kwam de bal voor de voeten van Ricky van Mierlo die voor de 1-3 stand zorgde. In de 61e minuut was het Frank Broos die met een fraaie kopbal wat terug deed en de 2-3 stand op het scorebord zette. In het laatste kwart van de wedstrijd was Quick wel wat sterker, maar echte kansen leverde dat niet op. Voor FC ’s-Gravenzande was Yordi Klepke nog kansrijk maar schoot naast in de 80e minuut en drie minuten later was Jeppe Koster van Quick nog dicht bij een grotere voorsprong, maar schoot ook naast, het bleef dus bij 2-3.

Spelersgroep FC ’s-Gravenzande: Edgar Leerdam, Jurrian Jouvenaar, Rick Boers, Jorik Koppers, Timo Ploemen, Koen Petit die la Roche, Bas Sommeling, Kilian Berkhout, Yuri Westhoff, Twan van Meerten, Angelo Zwirs, Stefan Bruijn, Frank Broos, Roy van Beek, Casper Zwaanswijk, Sil van Ooijen, Zeger van Antwerpen, Yordi Klepke, Soren Zuijderwijk, Martijn Bruijn

Spelersgroep Quick: Patrick Zunderdorp, Niels Dijkhuizen, Steyn Wijsman, Ricky van Mierlo, Rachid Bouyaouzan, Ferdi Ekinci, Erben Lemmers, Enzo Huntink, Elijah Navas, Joshua Emega, Pacho Sambo, Jeppe Koster, Anwar Ouled, Kjell van Heusden, Boris van der Wiel, Dylan Oosterveer

Scheidsrechter: dhr. Dirk Meijvogel, assistenten: dhr. Nick van de Bos en dhr. Nick Poelenjee