Koningin Julianaweg 154
2691GH
'S-GRAVENZANDE
tel. 0174-413630

Dinsdagavond speelde FC ’s-Gravenzande nog een oefenwedstrijd tegen sc Monster om weer in het wedstrijdritme te komen. Het werd in verband met de coronaregels een wedstrijd van 2x 30 minuten. FC ’s-Gravenzande trad aan met een heel jong elftal, slechts vier min of meer vaste basisspelers stonden in het veld, en zo kregen de ’jonkies’ de kans om zich in de kijker te spelen. Het elftal van sc Monster bestond wel bijna volledig uit de vaste basisspelers. In de eerste 30 minuten gebeurde niet zoveel. Al in de 3e minuut was sc Monster dicht bij de openingstreffer van Jurgen Warbout, maar Ruben Hagen kon op tijd ingrijpen. Ruben had zelf ook nog een mogelijkheid om de score te openen, maar schoot over. Kort voor rust was er nog een prima kans voor sc Monster, maar doelman Khalid Menkouzi voorkwam een achterstand voor de ’s-Gravenzanders.

In de tweede helft ging de bal op de stip na een overtreding van Dimitri Wortelboer voor sc Monster. Jurgen Warbout had dus een prima kans om zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar de penalty werd door Khalid Menkouzi gestopt. Maar die voorsprong kwam er alsnog toen Ramon Bruers de bal makkelijk kon binnen tikken: 0-1 na matig verdedigen in de defensie van de thuisploeg. Voor FC ’s-Gravenzande was er voor Mark Bramkamp nog een kans om weer op gelijke hoogte te komen, maar doelman Willem-Jan Broch werkte de bal tot hoekschop. Twan van Meerten was nog kansrijk, maar zag zijn inzet gestopt en Patrick Triep wist ook niet te scoren en schoot over. In de 60e minuut was het Jurgen Warbout die na een snelle uitbraak de eindstand op 0-2 in het voordeel van sc Monster bepaalde.

Spelersgroep FC ’s-Gravenzande: Khalid Menkouzi, Dennis van Rijn, Dimitri Wortelboer, Ruben Hagen, Casper Zwaanswijk, Patrick Triep, Sem van Mierlo, Stefan Bruijn, Twan van Meerten, Mark Bramkamp, Boy de Soomer, Patrick Fonseca, Thierry Wortelboer, Jorik Koppers