Scheidsrechter

Robin Stroub

Accommodatie

Onbekend

In het Polanenbokaaltoernooi, georganiseerd door SC Monster, nam Hoofdklasser FC ’s-Gravenzande het op tegen eersteklasser Velo op dinsdagavond 17 augustus. De andere wedstrijd in dit toernooi ging deze avond tussen SC Monster en het Poeldijkse Verburch.

Gelijk opgaande eerste helft

De eerste doelpoging was voor FC ’s-Gravenzande toen Stefan Bruijn de bal rakelings over de lat schoot. Maar het eerste doelpunt werd gescoord door Rick van Mierlo van Velo in de 13e minuut. Hij kon van afstand uithalen en liet Daniël Kumic kansloos: 0-1. Voor FC ’s-Gravenzande was er nog een poging voor Patrick Triep, maar was te zacht om de Velo doelman in de problemen te brengen. In de 21e minuut kon Rick van Mierlo weer uithalen, maar nu werd zijn inzet door de doelman tot hoekschop verwerkt. Uit een vrije trap van Yuri Westhoff was het de Wateringse doelman die de bal wist weg te werken. Na ruim een half uur spelen had Yuri Westhoff moeten scoren toen hij vrij voor de keeper kwam, maar wist het niet af te maken. Kort voor rust was het voor Velo Mike Das die prima inschoot, maar werd door de doelman van de ’s-Gravenzanders naast getikt.

Puntendeling

Heel veel wissels bij aanvang van de tweede helft in beide ploegen, FC ’s-Gravenzande met een bijna compleet nieuw team. Eerst zag Twan van Meerten zijn inzet nog gestopt door de Velo doelman, maar in de 64e minuut was het Frank Broos die de stand weer in evenwicht bracht: 1-1. Kort hierna had hij de mogelijkheid om FC ’s-Gravenzande op voorsprong te zetten maar schoot uiteindelijk de bal tegen de keeper. Ook Velo was kansrijk toen Daan van Rossum een prima kans kreeg, maar doelman Jurrian Jouvenaar stopte zijn inzet. Ook Rick van Mierlo had Velo op voorsprong kunnen brengen, maar ook nu was de doelman een sta in de weg. In het laatste kwartier kreeg FC ’s-Gravenzande nog enkele prima kansen de wedstrijd in haar voordeel te beslissen, maar Kilian Berkhout en Twan van Meerten wisten het niet af te maken en bleef het bij 1-1.

Zaterdag 21 augustus de voortzetting van het toernooi, dan speelt FC ’s-Gravenzande om 14.30 uur tegen derdeklasser SC Monster.

Spelersgroep FC ’s-Gravenzande: Daniël Kumic, Dennis van Rijn, Carlo Zuiderwijk , Pascal Broch, Thierry Wortelboer, Casper Zwaanswijk, Stefan Bruijn, Shajidan Sinnadurai, Yuri Westhoff, Patrick Triep, Kilian Berkhout, Jurrian Jouvenaar, Rick Boers, Roy Vermolen, Bram Sommeling, Daan Struckman, Ardi Luijendijk, Twan van Meerten, Yordi Klepke, Frank Broos